OFERTA 95 RON/ml la toata gama de garduri
Pavaje de la 25 RON/mp
SUNA ACUM!
BUCURESTI: 0748.374.773 / 0745.452.070
BRASOV: 0745.386.172

Pavaje si pavele

Redecorarea proprietatii private si curtii cu pavaje din ciment este avantajoasa si benefica,  pentru ca ele  pot oferi o paleta diversificata de forme, culori si modele produse pentru trotoare si cai de acces.

Decopertarea nu reprezinta un impediment in momentul in care utilizam pavajul din beton.  Dupa terminarea lucrarilor de decopertare vom avea acelasi aspect ca si inainte. Imaginativa ce presupune sa decopertati o suprafata betonata

Pavajele din nisip si ciment rezista la diferente mari de grade celsius. Aderenta si durabilitatea foarte mare, din cauza carora se evita crapaturile si redimensionarile, sunt avantaje definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavajelor este pe termen lung, confera o nota distincta si ii confera un design deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,putand fii indepartate chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Suprafata cu pavele se aranjeaza pe pat de nisip reducand cu mult costurile.Se monteaza usor,putand sa faceti acest lucru si singuri alegand modelul care il doriti.
Ofera siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele se pot indrepta cu usurinta in momentul cand este nevoie (de exemplu.spargeri de conducte), dupa aceea se pot aranja la loc fara pierderi. Ofera scurgerea apei si oxigenarea solului din cauza rosturilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavajele se recomanda pentru:

 

    • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mujlociu;

 

    • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul este obtinut din beton aditivat, ceea ce are o rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Europrodgrup produce si comercializeaza pavele, pavaje,  si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Prelungirea Andronache Sos Stefanesti nr 81(capatul RATB – autobuz 153 in incinta Fermei de pui) , Voluntari,Ilfov

No Comments Yet.

Leave a comment