OFERTA 95 RON/ml la toata gama de garduri
Pavaje de la 25 RON/mp
SUNA ACUM!
BUCURESTI: 0748.374.773 / 0745.452.070
BRASOV: 0745.386.172

Amenajari gradini cu pavele

Fie ca stilul dumneavoastra de viata este linistit si relaxant sau energic si dinamic, folosirea pavelelor colorate, in amenajarea gradinii, va ajuta sa creati o ambianta care sa se potriveasca modului dumneavoastra de viata. Pavajele deschid o lume plina de posibilitati in ceea ce priveste realizarea unei curti confortabile, a unui spatiu expansiv sau a unei terase.

Caile de acces din curtea dumneavoastra pot fi pavate cu modele clasice amintind de strazile pietruite sau sau cu texturi cu aspect occidental de piatra antica romana taiata. Pavele din jurul piscinei sunt perfecte pentru a oferi o cale de mers pe jos confortabila, stabila si nealunecoasa, chiar si atunci cand sunt ude.

Pavelele pentru imprejmuirea piscinei permit un drenaj maxim, au o structura foarte densa, functioneaza pentru a reduce umezeala patrunzatoare si pentru a scadea daunele cauzate de conditiile de congelare. Cu ajutorul pavajelor puteti crea un spatiu de recreere pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni, familie, pentru a lua cina in aer liber si pentru a va juca impreuna cu copii.

Utilizarea pavelelor pentru zonele cu trafic mare a crescut increderea in performanta si durabilitatea lor. Pietrele de pavaj standard sunt o alegere foarte populara. Ele sunt relativ ieftine, se gasesc intr-o gama variata de modele si sunt usor de montat.

Pavele standard se gasesc intr-o gama larga de modele, iar prin amestecarea culorilor se integreaza perfect cu alte tipuri de pavele. Datorita formelor lor geometrice, dreptunghiulare, clasice, patrate, romburi, se pot crea numeroase modele interesante de arhitectura, care raman la fel de elegante si atractive de-a lungul timpului.

Puteti sa realizati din curtea din spatele casei cel mai frumos loc din oras. Imbunatatiti stilul dumneavoastra de viata prin mutarea luxului din interiorul locuintei in exterior, creand in acelasi timp un motiv de a petrece cat mai mult timp in aer liber.

Bucataria devine de multe ori un loc de intalnire pentru oaspeti si gazde la o petrecere. Tendinta de astazi este de a muta o parte din bucatarie in aer liber, in gradina sau curte. Gratarele in aer liber, realizate din pavele, dau un aspect estetic frumos, in curtea sau gradina dumneavoastra, fiind eficient si rentabil.

Pavelele din beton colorate adauga interes vizual pentru gradina ta, caile de acces sau spatiile de recreere. Pietrele de pavaj sunt colorate cu o varietate de oxizi care reduc decolorarea in timp si le pastreaza frumusetea.

 

No Comments Yet.

Leave a comment